Hallen stenges for spill for voksne 25.03

Postet av Randaberg Tennisklubb den 24. Mar 2021

Hallen stenges for spill for voksne over 20 år fra torsdag 25.03.21

Nasjonale coronatiltak som trer i kraft midnatt 25.03 forbyr all innendørs idrett for voksne over 20 år.

Det blir forbudt med innendørs organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne, med unntak av profesjonelle toppidrettsutøvere.

Hallen vil stenge for booking fra og med 25.03. Har du timer eller aktiviteter booket ber vi deg avbooke disse i løpet av dagen.

Det skal gjøres en ny vurdering innen 12.04, og vi håper på lite smitte gjennom påsken slik at vi kan starte opp voksenkurs som vanlig etter ferien.

Randaberg tennisklubb

Oppdatering 05.02.2021

Postet av Randaberg Tennisklubb den 7. Feb 2021

Randaberg kommune følger fra og med i dag nasjonale smitteverntiltak.

Nasjonale retningslinjer for idrett:

- Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, og unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten.

- Barn og unge kan trene både ute og inne med sitt lag eller sin klubb, men kamper, cuper, stevner mv. for barn og unge må fortsatt utsettes.

- Voksne anbefales å ikke drive organisert aktivitet innendørs.

Utendørs kan voksne trene dersom det er mulig å holde god avstand.

Regionen jobber med å få på plass noen klare retningslinjer for organisert idrett for voksne over 20 år.

Både Randaberg tennisklubb og Norges tennisforbund er enige om at tennis kan bedrives smittefritt med god avstand selv innendørs, men det skal være fokus på smittevern og god håndhygiene.

Randaberg tennisklubb åpner dermed denne helgen for spill, to og to voksne per bane (kun medlemmer i første omgang). Med andre ord er det kun lov å spille single denne helgen.

Vi håper at vi kan åpne for double og gruppetimer allerede fra neste uke, her må vi avvente kommunen sine anbefalinger.

Bookingen er åpen på Matchi.

Følgende regler gjelder for voksne:

- Maks to spillere per bane. Familier og barn kan være flere på banen.

- God håndvask/antibac før og etter trening og ved bruk av felles utstyr.

- Avslutt timen 5 minutter før.

- Unngå sosialisering i fellesområder etter trening.

- Garderober er stengt for personer over 20 år.

Randaberg Tennisklubb

Barn og unge under 20 år kan trene

Postet av Randaberg Tennisklubb den 25. Jan 2021

Kommunen åpner opp for at barn og ungdom under 20 år får trene igjen.

Dette betyr at barn og ungdom er tilbake med vanlige treninger fra og med mandag 25.01. Info legges ut på SPOND.

Voksne har ikke lov til å spille, selv ikke med sine egne barn. Vi oppfordrer alle foreldre til å ikke oppholde seg i hallen under treninger.

Randaberg tennisklubb

Hallen holdes stengt til 18 januar

Postet av Randaberg Tennisklubb den 4. Jan 2021

Regjeringen har på gårdagens pressekonferanse kommet med nye Covid-19-restriksjoner.

All organisert fritidsaktivitet innendørs utsettes til 18. januar. Dette inkluderer baneleie. Hallen vil holde stengt fra mandag 04.01.

Mvh Randaberg Tennisklubb