SALG AV TIMER I HALL

Alle timer bestilles direkte på internett via tennisklubbens nettbaserte banebestilling. Du trenger ikke være medlem for å bestille time, men du må registrere deg som bruker.

Når du har registrert deg som bruker vil en administrator aktivere brukeren din og gi deg tilgang til tennishallen. Tilgang til tennishallen gis på det mobiltelefonnummeret du har registrert deg med. Det er derfor viktig at du legger inn riktige opplysninger.

Når bekreftelse på bestilt bane er mottatt, og du står utenfor tennishallen ringer du telefonnummer 930 48 731. Du vil høre et klikk og døren er åpen. NB! Dette vil kun fungere når du ringer fra det mobilnummeret som du har registrert deg med.

Bestilling av bane kan kun skje to uker frem i tid og avbestilling må gjøres minimum 24 timer på forhånd, hvis ikke belastes du for timen.

Bruk av tennishallen er basert på et tillitssystem. For å kunne drive klubben er vi avhengige av at alle bestiller time og betaler for seg, ikke snik og spill gratis, dette går utover alle.

Misbruk vil føre til deaktivering av brukerkontoen for en gitt periode.

TidspunktMedlemmerIkke medlemmer
Hverdager 06:00-16:00130,- per time200,- per time
Hverdager 16:00-23:00200,- per time310.- per time
Helg (fre-søn)150,- per time200,- per time

All baneleie faktureres en gang per måned. Manglende betaling vil føre til deaktivering av brukerkontoen for en gitt periode.

FAST BANELEIE

Fast baneleie kan bestilles for en sesong av gangen, vår (januar til juni) og høst (august til desember). Ved bestilling av faste timer vil du få 10% rabatt.

Salg av fast baneleie skjer ved henvendelse til Helge Koll-Frafjord, 93 08 08 76.